Bejelentkezés
E-mail cím

Jelszó

Adatvédelem

Kérjük, figyelmesen olvassa el adatkezelési elveinkről szóló nyilatkozatunkat, mert az alábbi információkat az OTP Fáy András Alapítvány minden olyan esetben alkalmazza, ha Ön meglátogatja az általa üzemeltetett oldalakat, illetve kapcsolatba lép az információs e-mail címmel. Amennyiben Ön e szolgáltatásainkat használja, magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbiakat:

 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
 1. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy előzetes tájékoztatás alapján a szolgáltatást akár részben, akár egészben megváltoztassa, vagy megszüntesse.
 2. Az üzemeltető karbantartás vagy egyéb célból időlegesen szüneteltetheti a szolgáltatást.
 3. Az üzemeltető nem felel azokért a károkért, amelyek a weboldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve az adatok, információk bárki által történő illetéktelen megváltoztatásával következnek be.
 4. Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel a felhasználók magatartását illetően, de fenntartja a jogot arra, hogy az internetes etika ellen vétőt minden előzetes értesítés nélkül törölje, illetve lehetősége szerint kizárja a szolgáltatás használatából.

 

A WEBOLDALAKON MEGJELENTETETT TARTALOM

Az OTP Fáy András Alapítvány által üzemeltetett oldalakon megjelentetett információk, képek és grafikák és adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.


ADATKEZELÉSI ELVEINK


Személyes adatok:

A OTP Fáy András Alapítvány oldalán történő regisztráció során személyes adatokat kérünk Öntől (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám,  stb.). Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, a pályázat során együttműködő partnerünkkel a Shopline-webáruház Nyrt.-vel, - korábbi nevén Bookline-webáruház Nyrt. - harmadik személy(ek) részére az adatokat nem adjuk át. Továbbá a termékek rendelésével kapcsolatos infomrációkat sem adjuk ki harmadik személy(ek) részére.


Böngésző típus/operációs rendszer:

A weboldalak látogatása során nem regisztráljuk böngészőjének típusát, valamint az Ön által használt operációs rendszer típusát sem.


Hogyan kezeljük az adatokat?

Az OTP Fáy András Alapítvány az adatokat az 1992. évi LXIII. Törvény (Adatvédelmi törvény) 3. §. (1) bekezdése a) pontja és (2) bekezdés a) pontja alapján kezeli. Az adatkezelés bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban történik. Az OTP Fáy András Alapítvány illetékes szervezeti egysége gondoskodik adatainak biztonságáról, valamint megtette azokat a technikai intézkedéseket és kialakította azokat az eljárási szabályokat, amelyek az adatvédelmi törvény, valamint az egyéb hatályos jogszabályok adat- és titokvédelmi rendelkezéseinek érvényre juttatásához szükségesek. Az OTP Fáy András Alapítvány az Ön írásbeli kérése alapján adatait bármikor módosítja, illetve törli.

A fent említett adatokat statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan összesítve szolgáltatásfejlesztési célokra felhasználhatjuk, azonban ebben a formában sem hozzuk nyilvánosságra.


Adatok felhasználása

A felhasználó által megadott adatokat az OTP Fáy András Alapítvány az alábbi célokra használja:

 • a felhasználó részére speciális hírlevelet juttassunk el, az általa megadott e-mail címére;
 • a felhasználót értesítsük az OTP Fáy András Alapítvány Könyvhullám pályázatával kapcsolatos történésekről;
 • a felhasználót értesítsük az OTP Fáy András Alapítvány weboldalain történt fejlesztésekről, szolgáltatásaink bővüléséről.

 

Felhasználási feltételek

 1. Általános rendelkezések
  1. A szolgáltatást az OTP Fáy András Alapítvány (Szolgáltató) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépésével elfogadja a feltételeket.
  2. A szolgáltatást mindenki csak saját felelősségére használhatja. A felhasználó felelős a felhasználói nevével végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavénak a biztonságban tartásáért.
  3. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
  4. Regisztrációjával felhatalmazza a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére. Regisztálás után ránk bízott adatait bizalmasan kezeljük, ezzel kapcsolatban kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

 2. Egyéb rendelkezések
  1. A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a felhasználók e-mailban értesítést kapnak.

 

OTP Fáy András Alapítvány

Megosztom Facebook-on!